Дъщерята на покойния бос Филип Найденов – Фатик, Александра се

...
 Дъщерята на покойния бос Филип Найденов – Фатик, Александра се
Коментари Харесай

Щерката на Фатик разпуска на плажа на Леонардо

  Дъщерята на починалия необут Филип Найденов – Фатик, Александра се отдаде на отмора на плажа на Лео ди Каприо научи HotArena. Заедно с приятелката си, манекенката Кристина Милева, Александра Тюркмен реши да си  подари почивка по женски на екзотичния Миконос.





Двете хубавици не за първи път избират гръцкия остров за своите воаяжи. Мястото е желано от международни звезди като Леонардо, Брус Уилис и доста други.

Миналата година щерката на Фатик още веднъж бе на отмора на тузарския остров, само че дружно с майка си и сестра си Адриана. Тогава трите отседнаха в баровски комплекс, където плащаха по 8 бона на вечер и се глезеха в необикновен разкош.

Дамите си поръчаха апартамент с три спални, личен басейн, открита релакс зона в дневната и други екстри. Разходите за морската почивка били платени от майката на двете девойки, защото целият му бизнес мина в нейни ръце след гибелта му, написа „ България през днешния ден ”.

За огромната щерка на Фатик – Александра, се знае единствено, че е разпоредник в нощно заведение в Ню Йорк и пробва да се наложи в стилния бизнес.  Но за разлика от миналаната година, този път тя и приятелката едвам споделиха две фотоси от ваканцията си, криейки с кого още се забавляват.

Миконос е обичано място на доста звезди от шоубизнеса. И постоянно се посещава от актьори като Ди Каприо, Адриана Лима, Брус Уилис и други.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР